Tule integroimaan yrittäjyysosaamista tekniikan ja taiteen opetukseen

Uudistuva työelämä vaatii yliopisto-opiskelijoilta yrittäjämäistä otetta ja osaamista. Uuden arvon luominen, käyttäjäkeskeinen ongelmanratkaisu, kokeilukulttuuri ja esitystaidot korostuvat entisestään. Haemme nyt aikaansaavia tekijöitä opettamaan näitä asioita luonnollisena osana kandidaattien omien alojen perusopintoja: esim. opettamaan teekkareille käyttäjäkeskeistä tuotekehitystä teknisillä kursseilla.

Haluamme saavuttaa kaikki Aallon kandidaattiopiskelijat yrittäjämäisellä asenteella ja toimintatavalla vuoden 2019 loppuun mennessä. Tämän uudistetun koulutuksen jälkeen opiskelijat ymmärtävät, mitä yrittäjyystaitoja he tarvitsevat omasta henkilökohtaisesta näkökulmastaan työtehtävästä riippumatta.
Tehtävät
 • Opetat ja kehität opetusta yhdessä eri alojen opettajien kanssa.
 • Integroit yrittäjyystaitoja taiteen ja tekniikan kandidaatti-, maisteri- ja tohtoriopetukseen kurssi- ja opetusohjelmatasolla.
 • ”Myyt” integroitua yrittäjyysopetusta muiden alojen opettajille ja koulutusohjelmien päättäjille heidän omista tarpeistaan lähtien.
Tarjoamme     
 • Mahdollisuuden muuttaa yliopisto-opetusta pysyvästi paremmin opiskelijoita palvelevaan suuntaan.
 • Integroituun yrittäjyysopetukseen keskittyvän opettajatiimin tuen. Olemme toteuttaneet integroitua yrittäjyysopetusta muutaman vuoden ajan, joten et joudu aloittamaan tyhjästä.
 • Kansainvälisen yhteistyöverkoston, jossa Aalto tunnetaan yrittäjyysopetuksen edelläkävijänä. Yhdessä kehittämämme opetustavat tullevat käyttöön muuallakin.
Edellytämme
 • Etsimme tehtäviin aikaansaavia tekijöitä, joilla on:
 • Kykyä ja rohkeutta opettaa ja kehittää opetusta (jos pääasiallinen pedagoginen työkalusi on luennointi, ei tämä luultavasti ole sinun paikkasi).
 • Ymmärrystä ja osaamista yrittäjämäisestä toiminnasta ja uuden liiketoiminnan luomisesta
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito. Kandidaattiopetus tapahtuu suomeksi, maisteri- ja tohtoriopetus englanniksi.
 • Kykyä ja rohkeutta antaa rakentavaa palautta opiskelijoille ja työtovereille myös kasvotusten, sekä ottaa palautetta vastaan ja kehittää toimintaasi sen perusteella.
Jonkin tekniikan- ja/tai taiteenalan opetuskokemus on eduksi tehtävässä, mutta ei välttämätöntä.

Muodollisena vaatimuksena tehtävään on soveltuva akateeminen loppututkinto. Tämän välttämättömän ehdon täytyttyä meitä kiinnostaa enemmän osaamisesi kuin muodollinen koulutuksesi.

 

Palkkaus

 

Palkkaus perustuu Aalto-yliopistossa käytössä olevaan palkkausjärjestelmään.

Tehtävät ovat määräaikaisia vuoden 2019 loppuun ja voidaan sopia osa- tai kokoaikaisiksi.

 

Lisätietoja antavat

 

Työnsisältö: Palkkaava esimies, yliopisto-opettaja Kalle Airo, puh. +358504096241. (Parhaiten tavoitettavissa to 29.3. 09-11 sekä ti 10.4. klo 09-11. Tenttiviikon ti 3.4.-pe 6.4. kokonaan varattuna kurssien loppuesityksissä ja suullisissa tenteissä.)

 

Hakemustekniset asiat: HR-koordinaattori Eeva Käki, eeva.kaki@aalto.fi p. +358504092976.

 

Hakuohjeet
Hakemukset toimitetaan Aalto-yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmä Saiman kautta. Hakemusten dl on ma 16.4.2018 23:59.

Ensimmäisen kierroksen haastattelut tullaan järjestämään to 19.4. ja pe 20.6.2018.  Varapäivänä on to 12.4. (ennen hakudeadlineä).

 

Hakumateriaalit:
 • Perinteisen hakemuksen sijasta lyhyt kirjoitelma:
 • millaisia yrittäjyystaitoja kaikki taiteesta tai tekniikasta (jompikumpi riittää) valmistuvat tarvitsevat
 • miten näitä taitoja tulisi opettaa luonnollisena osana heidän oman alansa opintoja
 • miksi olet oikea henkilö näitä opettamaan
 • Ansioluettelo ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot
Hakuasiakirjoja ei palauteta.
Linkki hakemukseen:
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae nopeasti. Aalto-yliopistolla on perustellusta syystä oikeus jättää täyttämättä tehtävä, jatkaa hakuaikaa sekä ottaa huomioon ehdokkaat, jotka eivät ole hakeneet paikkaa hakuajan kuluessa.
——————————————————————————————————————————————————
Aalto Ventures Program (AVP) on Aalto-yliopiston strateginen hanke, joka opettaa kaikkien Aallon koulujen opiskelijoille yrittäjyystaitoja ja kasvuyrittäjyyttä. Olemme kouluttaneet 25 000 henkilöä 75 eri maasta, omien opiskelijoidemme lisäksi mm. Slushin vapaaehtoiset asiakaskokemuksen tuottamisessa. Koordinoimme myös Opetusministeriön kärkihanketta, jonka tavoitteena on saavuttaa kaikki yliopisto-opettajat yrittäjyyskasvatuksella.
Lisätietoja AVP:stä: