Kandeille

Oletko kohdannut samanlaisia ongelmia kuin Janne? Me AVP:lla pyrimme auttamaan opiskelijoita videolla esitettyjen haasteiden kanssa. AVP:n sivuaine on suunnattu maisteriopiskelijoille, mutta meillä on myös useita kanditason opiskelijoille suunnattuja aktiviteetteja.

Videon ovat tehneet Yrittäjyys Aallossa -kurssin opiskelijat Matias Tervala, Visa Lintunen, Kaarle Kivimäki and Hanna Kaukonen.

Keskiviikkoiset tapahtumat

Järjestämme jokainen keskiviikko kaikille avoimen yrittäjyysaiheisen tapahtuman. Thought Leaders’ Talks -tapahtumissa menestyneet yrittäjät ja bisneselämän vaikuttajat tulevat inspiroimaan meitä puheillaan. Vieraina on ollut esimerkiksi Ilkka Paananen Supercelliltä, Peter Vesterbacka Roviolta ja Miki Kuusi Woltilta. Järjestämme myös pienempiä workshopeja, joissa käydään läpi yrittäjyyden kannalta hyödyllisiä aiheita. Tapahtumistamme saat tietoa seuraamalla meitä Facebookissa.

AVP:n kurssit

Vaikka kurssimme ovat maisteritason kursseja, ne ovat myös avoimia kanditason opiskelijoille ja ne voidaan sisällyttää vapaavalintaisiin opintoihin. Kurssimme ovat avoimia kaikille Aallon opiskelijoille pääaineesta riippumatta. Kurssien aihealueita ovat muun muassa johtajuus, design-ajattelu, rahoitus, startupit, tuotekehitys ja tarinankerronta. Kursseilla pääset työskentelemään monitieteellisessä ja kansainvälisessä ympäristössä hands-on projektien parissa. Ottamalla meidän kursseja jo kanditasossa, saat esimakua maistereille suunnatusta AVP-sivuaineesta. AVP:n kurssit listattuna löydät täältä.

Yrittäjyys Aallossa -kurssi

Syksyllä 2016 järjestimme ensimmäistä kertaa kandidaattitason Yrittäjyys Aallossa -kurssin yhdessä Aaltoes ja Aaltonaut kanssa. Kurssilla tutustutaan yrittäjyyteen, suomalaiseen startup-ekosysteemiin ja Aalto-yliopiston yrittäjyysyhteisöön. Kurssin jälkeen opiskelijoilla on valmiudet aloittaa oman liikeidean kehittäminen ja löytää sille paras tuki sekä parhaat työkalut Aalto-yliopiston sisältä. Lisää tietoa löytyy kurssin MyCourses-sivuilta.

Aaltonaut -sivuaine

Aaltonaut on kandeille suunnattu poikkitieteellinen sivuaine, joka on keskittynyt tuotekehitykseen. Kurssit sisältävät ongelmanratkaisua, poikkitieteellistä työskentelyä sekä käytännön projekteja. Ohjelman yleisenä tavoitteena on kehittää yrittäjyyshenkisyyttä ja tiimityöskentely- sekä kommunikointitaitoja. Lisätietoja Aaltonaut-sivuaineesta löydät täältä.